Våren är här!

Åh underbart! 10+ idag <3
Blomma
Robert Pattinson
En tulpan som jag lekte med i Picasa3 (Picasa3 är ett gratis bildprogram) och Robert. P <3
Är det bara jag som tycker att första bilden påminner om ''När jag hör din röst'' omslaget?
För er som inte vet är ''När jag hör din röst'' andra boken i serien Twilight eller på svenska om jag kunde drömma. Själv är jag helt beroende av serien.
Och åh, och jag är ju helt nerkärad i Edward/ Robert Pattinsson.
Puss & Kram! Godnatt på er ^^


I'd like mornings better if they started later

lookbook
Lookbook


Lookbook. Det var ett tag sen man kollade in där ju. Älskade skorna på första bilden, och hela outfiten var ju bara så mysig. Och prickarna på skorna var ju bara så fint, älskar prickar <3 Första bilden får mig att längta till min mammas landställe, vi åker ut dit i påsk. Ska du någonstans i påsk? Och den andra bilden får mig att längta ännu mer till sommaren, åh varför kan den inte komma nu?
Den här veckan blir lite smått stressig, jag har franska prov på Onsdag och imorgon är det bara plugg som gäller. Men det blir nog ett litet inlägg ändå ^_^
Godnatt sweeties! <3


Min (typ) Earth Hour

Hello Folks! Släckte ni igår då? Jag släckte i alla fall... typ. Det var så här att jag var ensam hemma så jag gick i hela lägenheten och släckte ner, och sen hämtade jag lite ljus och tändstickor och gick till mitt rum och tände ljusen. Sen kom mamma hem och då sa hon
''Oj, kom visst hem lite senare än jag trodde, men nu måste jag laga mat!'' och så kom hon in och tände alla lampor i vardagsrummet,köket,filmrummet och hallen. Men jag satt i mitt rum med tända ljus en hel timme.
Earth Hour
Men ljusen slocknade och då var det tio minuter kvar och så kunde jag inte hitta tändstickorna i mörkret... Så då satt jag i mitt rum i mörker, och då tänkte jag på dem jag har förlorat. De som är någon annanstans. Tårar rann...
Vad gjorde du under Earth Hour?

Glöm inte att släcka 20.30-21.30, Earth Hour!

Hej sötnosar! Jag är home alone och har lite tråkigt så här kommer en liten lista ^^
Gör såhär:
1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et
4. Gör likadant på varje fråga
1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Okej <3
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Hörs imorgon :* puss
3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Är hemma :)<3
4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Mmm.. :)
5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Okey.
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Finns det någon snö i Nacka?
7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Varsegod lilla sötnos ses snart
8. Vad vill du höra mest av allt?
Tack för det fina vykortet.
9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
Jag har åkt min sträcka nu, det går bra.
10. Din romantiska replik?
Hej.
11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Vet du vad det är vi ska kunna till provet imorgon?

Haha lite kul var det i alla fall. Lånade listan från Linda, och tack sötnosar för alla era fina kommentarer och förlåt för att ni får era svar så sent. Jag ska bli bättre på att svara snabbare, promise <3
Oj, tio minuter tills vi ska släcka, right?
Kram!


Skansen

Skansen

Hej alla söta läsare! Igår så var jag på Skansen med klassen, superkul! Och jag ville dela med mig med några av bilderna som jag fotade igår. Jag är med i en fototävling och jag tävlar med den första bilden. Man kan vinna en illustration i photoshop och det tyckte jag verkade kul! Kolla in tävlingen HÄR   
Vad tycker ni om bilderna som jag tog?
Kram!


Magnus och Annika!

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah! Vilken känsla! Jag satt alldeles stel i sängen och ögonen var fastklistrade på min tv. Jag kunde knappt andas och sen hör jag dem ropa ''Magnus och Annika!'' och jag tappar andan och skriker ''Wooohoooo!'' och klappar händerna. Yeah alltså, vilket underbart slut på ett underbart Lets Dance 2009! Alla har varit så otroligt grymma i år och jag är bara så otroligt glad för Magnus och Annikas skull!
Lets Dance
Grattis Magnus och Annika!
Vem hejade du på?

Flower Power!

Flower Power

Hej alla vårglada! Här ser ni min outfit idag, jag älskar mitt nya hippieband ^^
Linne- Monki
Örhängen- Ur & Penn
Slitna, gamla jeans- okänt
Hippieband- Monki
Ring- Second hand
Grå kofta- H&M
Idag var det 1- ute, men det var sol och det blåste inte alls så det är inget att klaga på. Det är så underbart att våren är på väg! Åh och snart är det min födelsedag, då blir jag fjortis ^^
När jag var liten så trodde jag att när man var fjortis då var man fjorton år gammal, haha.
Ha en underbar kväll allihop!


Onsdagendentjugofemtemarstvåtusennio

Hej sockersöta små våffelälskare! ^_^ Ätit några våfflor idag? Idag är ju våffeldagen, och mamma gjorde übermumsiga våfflor!
Onsdagendentjugofemtemarsnollnio
I mitten ser ni min middag, mums! Lite småbilder från idag. Idag var det faktiskt vårväder, åh okej det var 2- men ändå! Man ska vara glad för det lilla man har. Idag simmade jag, men jag var lite lat och simmade bara åttahundra meter... btw! Jag var i Sickla i söndags och kollade in den nya delen och alla affärerna. En ny favoritaffär är MONKI! Så söta och snygga kläder, hippeband, skärp och en massa annat! Jag köpte ett lila hippieband och ett linne, det får ni se imorrn ^^
Dagens (kvällens) fråga: Hur äter du din våffla?
Kram!

En Shopaholics Bekännelser


Hej. Sorry för att jag inte skrivit. Men ja min dator gillar inte mig, men nu har den skärpt sig!
I Fredags såg jag ju ''En Shopaholics Bekännelser'' och jag tänkte säga vad den handlar om och ge den en recension. Filmen handlar om Rebecca Bloomwood och hon är en shopaholic, och räkningarna blir fler och fler. Hon får ett jobb på en ekonomitidskrift, men det hjälper inte mycket och dessutom har hon ingen egen lägenhet. Hon bor med sin bästa vän och hennes pojkvän. Skitjobbet på ekonomitidskriften ger inte tillräckligt betalt och hon förstår att hon måste välja på att slösa mindre pengar eller att jaga upp lönen. Men helt plötsligt snubblar Rebecca på en story och den verkar bli hennes räddning, men skulderna minskar inte när hon drar nytta av den uppmärksamhet hon fått genom sitt scoop.
Jag tycker att filmen var en riktigt chickflick, så den passar att se med tjejerna en mysig kväll.
Jag ger den 3,5 poäng av 5 möjliga!
Goodnight!

Computers don't like me?

I alla fall min mini dator. Den måste ha något emot mig...  Jag är ledsen kära läsare med det blir en kort paus igen, så länge min dator inte funkar är det ingen idé att sitta två timmar framför datorn och försöka skriva ett inlägg...
Sorry. Hoppas den går att fixa.


Kattvakt

Hej blåbär! Åh, idag var det sol och 5+! Oh, snart är det sommar, och sen är det höst och sen så blir det vinter igen. Haha. Allt går så fort... Nej men nu ska jag stanna här i våren, och ta en dag i taget.
Kattvakten Claudia
Idag var jag kattvakt. Pappa är borta över helgen så jag vaktar våra katter, Minou och Majong. De är ju så söta & gosiga! Det var väldigt mysigt att vara kattvakt.
Innan jag gick hem till katterna så köpte jag ett nytt överkast och fixade ett Body Shop kort. Jag kör lite marin stil på överkastet, älskar den stilen. Jag blev jätte nöjd med faktiskt, det blev riktigt snyggt!
Hur har din dag varit?
Kram!

Update 20 44: Hmm, jag sitter här i sängen på mitt nya överkast och äter brownies som jag bakade tidigare idag. Ni kan få receptet om ni vill? Skit! Tappade lite brownie i sängen! Och på mitt nya överkast... Bara jag som kan lyckas med sånt(?) Tur att det gick att torka bort med tvål och vatten! I alla fall har en fråga till er läsare, jag missade Let's Dance i Fredags och jag mååååååååste få veta vem som åkte ut! Så säg mig, du som vet. Vem åkte?!

Mamma mia I am freezing here!

Nej, nu blev det ingen vårrubrik idag. Men det var inte så vårigt idag, visst det var blå himmel och sol här i Nacka men det blåser riktigt mkt! Annars har det varit en bra dag. Planerade egenligen att gå till Sickla men ingen kunde hänga med och jag kände inte för att shoppa själv. Förresten! Idag så träffade jag en av mina gamla lärare, Frank. Jag saknar verkligen mina gamla lärare, Frank och Kerstin. Dem är de bästa lärarna jag har haft, faktiskt. Jag saknar 6:an, om man bara kunde spola tillbaka till den tiden. Till 6a. Men visst gillar jag 7b mycket, men vi har ju inte känt varandra så länge. Vi som gick i samma klass i 6:an hade känt varandra i 6 år.
Mamma Mia, here I go again
Mitt recept till dig som fryser: Gör en kopp med te med honung och mjölk, ta fram några digestive kex, gör din egen superhavregrynsgröt och sätt dig i sängen med en mysig & varm filt.
Recept på Claudias supergröt: Det finns inget specifikt recept, jag gör alltid olika. Men jag har alltid havregrynsgröt, och torkad frukt i ^_^
Dagens fråga: Visste du att man lägger ner mer forskning om smink än om TBC? Vad tycker du om det? (TBC är en lungsjukdom)

Kram!

Honey, honey oh its sunny aha

Ja jag kryllar av vårrubriker! Jag är överlycklig över att våren är på väg <3 Kom nyss hem, jag och Karin strosade omkring lite på forum. Men inte köpa, för min del. Imorrn så går jag till sickla, för de öppnar nya affärer. Alltså, imorrn 19 Mars. Det som jag är mest intresserad av är att de öppnar en MONKI!
Och sen på fredag ska jag på en shopaholics bekännelser! Den har premiär då, någon annan som ska gå?
Honey, honey oh its sunny aha!
Ja här är klänningen! Och sen ser ni min mellis, Claudias superspecial gröt!, blommor i Gbg och en vante som hängde i ett träd. Slump att den hängde så där eller? ^^ Klänningen kostade 199 kr och finns i rött & vitt randigt, och vit och blå prickigt ifall någon undrar!
Dagens fråga: Vem är din favoritartist, eller band? Varför?
Puss & Kram!

Spring,spring,spring and all the birds that sings

Åh, våren är på väg! Underbart! Idag har jag shoppat lite, jag köpte en blå & vit randig klänning på Gina Tricot. Ni får se den imorrn för det är lite sent nu och ja, jag sitter i pyjamas, hehe ^^
Sen såg jag Desperate Housewives nyss, någon annan som följer det?

Dagens fråga: Vilken är din favorit årstid, varför?
Kram!


Hello spring in Göteborg!

Hello folks! Jag var i Gbg i helgen och det var underbart! Jag var och hälsade på min kära syster.
Efter att bara spenderat en helg där så bestämde jag mig för att ''här vill jag bo!''
Det var så mysigt där och människorna är mkt trevligare än här i stockholm, och så fanns det så mysiga caféer, villa villekulla var ett av dem. Och så var det var vackrare på nått sätt och varmare, när ni hade snö kvar här i Sthlm och ingen sol så hade vi 10+ i Göteborg och ingen snö! Våren är i alla fall på väg, och jag vägrade sätta på mig vinterjackan igen när jag kom hit, så jag tog på mig jeansjackan! Men jag frös inte alls när jag gick omkring i min jeansjacka idag i 4+
Är det bara jag som har längtat efter våren?
Min helg 14-15/3-09
Ja det här sammanfattar min helg ganska bra, och oj jag har ju inte lagt in sälen bilderna än! Snacka om mkt bilder att lägga in... Jag får nog göra ett collage som det här men alla bilder, eller? Vad tycker ni?
Kram!

A bow on my finger and red nail polish

Bow and red nail polish
Idag så köpte jag rött nagellack och igår så köpte jag den här übersöta rosettringen, Kram!

I wish, I wish but it wont disappear...

Snow, snow, snoooooooow! Ja man trodde ju att våren var på väg hit, sol, kjol, ljust ute, första badet i havet... Oh spring why oh why are you so far away? Why wont you come to me? I wish i wish...
Iris
Snow oh snow

Iris
Dancing boy
Ja här var lite bilder från vinterlandet och min helg, kram <3

Mina kändis look-a-likes


Hej nu är jag tillbaka och min dator är botad! Jag har saknat er och era fina kommentarer och bloggandet. Skönt att vara tillbaka på min rätta plats i sängen med datorn i knät... ^^
Hittade det här hos Lindblads
Mwhihi, jag bara skrattar! Men jag gillar min blandning, men jag blev riktigt förvånad över att jag är lik Bam Margera, haha antar att det måste vara min busiga och hämndlystna sida. Sharon Osbourne också haha...  Kolla vilka kändisar du är lik genom att klicka på bilden!
Kram! P.S Här är länken om du inte hittar på hemsidan var man kan göra kollaget!

En paus,prendre une pause,tendo uma pausa...

Ja nu fick ni veta att jag ska ta en (kort) paus på tre olika språk, svenska,franska och portugisiska.
Men jag kommer inte vara borta länge, jag är nog tillbaka om mindre än en vecka. Anledningen till att jag tar en paus är för att min dator (som nog de flesta vet) är ''förkyld''. Men så fort den har fått en hårddisk blir den frisk igen ^^
Så det är ju inte så att jag mår dåligt, eller fått en hjärtattack eller att någon har dött eller så.
Tills jag kommer tillbaka, ha det jättebra, ta hand om er! // Claudia

Borlänges Äventyrsbad




Lånade lite bilder härifrån eftersom jag lånar mammas dator för att min är überseg och måste rensas

Hej allihopa! Igår så kom jag hem från sälen och på vägen hem så åkte vi förbi Borlänges Äventyrsbad Aqua Nova. Skitkul var det! På den sista bilden ser ni alla rutschkanor som jag åkte, tre stycken fanns det och den gul/röda var nog roligast för där kunde man åka med badring med två platser, och tåg med badringar eller bara utan. Vad man nu ville. Jag åkte i en egen badring en av gångerna och på nått sätt råkade jag komma runt och åkte baklänges, så när jag kom fram så välte ringen med mig i och jag slog i huvudet. Aj! Jag fick en bula...
Men vi får se hur det går med bloggandet nu när min dator är lite, ja, död. Jag vill ju visa er bilder från Sälen men det kan ju bli svårt... Hoppas att det löser sig!
Hur har erat sportlov varit? Har du varit på Aqua Nova någon gång?
Kram!

RSS 2.0