Ben & Jerrys

Jag är i kyrkan och lånar en dator. Jag skulle skriva ett inlägg för en stund sen men jag blev plötsligt väldigt snurrig. Jag gick till en stol och satte mig ner. Det blev inte bättre, jag fick kräkkänslor. Jag gick till mitten av kyrkan där alla bänkar var och satt min ner, ja nästan la mig ner. Jag behövde sitta ner en stund. Det känns som om jag har varit automatisk de senaste dagarna, jag behövde känna att jag existerade. Men jag mår bra nu.

För ett par dagar sen så åt jag Ben & Jerrys glass för andra gången. Det smakade underbart. Om man kunde äta drömmar skulle det nog smaka så här. Jag åt Cookie Dough eftersom alla verkar älska den mest, jag förstår varför.
Nu till frågan, vilken är er Ben & Jerry favorit?

Tandådalen


Bilden lånad Här
Hej sweets! Jag är i Tandådalen-Sälen ^^ Det är underbart, och det har varit underbart väder varje dah. Jag tog inte med mig datorn för det finns ingen internet här, men nu är jag i Tandådalens kyrka och lånar en dator. Jag ska försöka skriva något litet varje dag om jag hinne, men ni får ha ett underbart sportlov så länge!
Någon annan som åker skidor/snowboard? Kram!

Sweets

Godis

Hej sweets! Jag är hemma och fortfarande lite sjuk, nu har jag mest ont i halsen men jag har drogat te och honung och hoppas på att bli bättre. Men nu ska jag ta ett bad men lämnar er med en fråga:
Vilken är er favoritgodis?

Bilder från Romme del 2

Första delen kan du se här
Jag
En skitglad jag som älskar skidor

Lunch
Efter vi hade åkt i backarna ett tag åt vi lunch, mumma jag åt...

Pannkakor
...Varm choklad och pannkakor! (of course ;)

skidor <3
Och sen mera skidor, älska <3

Clara, Sofia, Ella
Mötte upp med några kompisar. Ser ni mönstret? ^^

Rödisen :)
En rädisa som fryser men inte vill åka hem, hejdå Romme! </3

Still sick. Så jag är hemma imorrn med. TACK FÖR ALLA ERA FINA KOMMENTARER :*. Men datorn är lack och mamma diskfragmentrerar den, men det går såååååhääääääääääääääääär segt. Gissa hur långt tid det här inlägget tog att skriva? 1,5 timmar! Tog ca tio minuter för att ladda upp varje bild och den blir bara segare ocg segare. Ska försöka svara på alla kommentarer imorrn om datorn ens går igång, Claudia says godnajt!

En sjukling gör...

... Ny design! Igen, jag vet! Men när man är ensam hemma och är sjuk och inte är särskilt trött är det här en rolig sysselsättning. Jag har gjort en massa collage och testade en massa olika grejer. Jag har inte photoshop (än) men jag har ett annat bildprogram. Det är gratis och heter Picasa. Det finns olika versioner men jag har Picasa 3, som är den nyaste versionen. Ett jätte bra program för er som inte har Photoshop!
ClaudiaNy frisyr!
Och såhär blev resultatet hos frisören. Jag blev jätte nöjd! Nu ser det helt annorlunda ut eftersom när jag sov så blev det som ett fågelbo som bombarderats, men sen duschade jag imorse och borstade det och så så blev det bra. Men det ser fortfarande annorlunda ut eftersom mitt hår blir lite lockigt när jag duschar, men nöjd blev jag, Vad tycker ni?

Och vad tycker ni om den nya designen?

Seven Pounds


Idag såg jag, Karin och Ella filmen ''Seven Pounds'' Jag grät. Filmen var väldigt sorglig och svår, men den var verkligen jätte bra och jag rekommenderar er verkligen att sen den! Någon som har sett den?

''Ben jobbar som skatteutredare och är djupt deprimerad efter hans frus bortgång. Han har svåra skuldkänslor för de misstag som han begått i det förflutna. Han beslutar sig för att ta sitt liv, men innan han gör det så ser han till att hjälpa sju andra personer som hamnat fel i tillvaron och förändrar deras liv för alltid. Under tiden träffar han Emily, en vacker kvinna med hjärtproblem och blir förälskad.
Hans planer blir mer dunkla och svåra att genomföra.''
Fakta om filmen lånad från Sf, du kan se trailern här
P.S Idag har jag klippt mig ^^ Det är vääääldigt kort nu och jag blev väldigt nöjd, har aldrig haft så här kort ända sen jag föddes! Jag kan visa hur det blev imorgon, nu måste jag sova! Godnatt, sov sött, dröm om alla småkryp du mött*
*Citat från lejonkungen 3, haha :*


Valentines day

HjärtPannkaka
 

En hjärtigt fin och jätte god pannkaka!
Piff & Puff
Lillasysters söta små råttor, Piff & Puff <3

Snygg klänning, screentryck på bomull och siden
En fin klänning av Johanna Friedman, det är screentryck på bomull och siden

Cafeét Blå Porten
Utanför cafeét Blå Porten

*dregel*
Alla mumsiga efterätter, känn er suktade ^^

min lunch
Min übergoda lunch, Quiche

Hemvägen
På promenaden på väg hem igen...

Hej alla läsare! Först vill jag säga att ni är bäst, tack för alla underbara kommentarer. Och vad najs att alla verkar gilla min design, har kommit många kommentarer om att den är mumsig och jätte fin ^^ Jag bockar, niger och bugar för alla era fina kommentarer.
Min alla ♥-dag har varit jätte mysig. När jag vaknade hade min mamma gjort pannkakor med hjärtan på till mig, väldigt mumsigt och gulligt <3 Sen vid ett-tiden så åkte vi till stan. Vi gick till vårsalongen och tittade på alla tavlor och skulpturer. Jag brukar inte gilla att gå på museéum och sånt, jag menar Piccasso och alla andra kända. Man tycker att skulpturer och tavlor är jätte fina för att ''Åh Piccasso (ex) har målat den, ett självporträtt gud det är så inspererade och fint!'' men om en liten flicka i fem-års åldern ritar något som är sju gånger så finare så säger man bara ''åh, fint.'' Nån som förstår vad jag menar? Någon som tycker annorlunda?
Men i vårsalongen så får ju vem som helst skicka in målningar, skulpturer m.m. Det tycker jag är bra iaf ^^

Hoppas ni har haft en underbar alla hjärtansdag! Godnatt ♥


Den bästa alla hjärtansdag presenten?

Ja jag och Ella undrade vad den bästa alla hjärtans dag presenten var och man har ju sett 118 800 reklamen ett tusental gånger så vi smsade vår fråga ''vilken är den bästa alla hjärtansdag presenten?'' Svaret kom snabbt.
''Den bästa presenten är en upplevelse. T ex en romantisk middag, åka på spa tillsammans, en nysig picknick eller bara rå om varandra på en mysig hemmakväll.''

Så bjud din älskade på en Romantisk middag, åk på spa, rå om varandra på en mysig hemmakväll eller gå på en ''nysig'' picknick, haha ^^


Och här får ni en kärleksbomb! Glad alla hjärtansdag!
P.S kolla in Den Här tävlingen, man kan vinna ett peace armband!

Bilder från Romme del 1

Karin trött
Vi har precis suttit oss på bussen och alla är trötta
Ida och Viveca
Några somna på en gång
Klassen
Men efter ett tag började alla pigna till
Ella och Karin
Framme! På med pjäxorna och skidorna och sen mot liften!
Karin och Ella
I kön till liften, sen ska vi åka skidor!
Liften
Vi sitter i liften på väg till backarna
Romme bilder
Nu åker vi!

Bilder tagna av: Mig, C l a u d i a. Du får absolut inte kopiera bilderna, om du vill låna en bild får du fråga först!

Hej bloggen och alla läsare! Tack för alla fina kommentarer ni har skickat medan jag har varit borta :) Igår var jag med skolan i Romme,underbart <3 Men nu är jag hemma med fina minnen, snö i strumpan och skavsår på stortårna.
 I Romme var det mycket snö och sol, och jag fick lite fräknar också. Kommer nog att bli brun och få ännu mer fräknar när jag åker till Sälen på sportlovet, längtar! <3
Anledningen att jag uppdaterat dålig på den senaste tiden är för att jag har haft så kul att jag inte hunnit blogga. Man kan väl säga att jag har haft en bloggpaus, men nu är jag tillbaka!
Hur har ni haft det?

It Was A Wonderful Day...

Hejsan! Bloggade inte igår, men jag skyller på läxor. Men alla får väl ha en bloggfri dag ibland?
Igår hade jag i alla fall halv studiedag, och då strosade jag omkring med Anna och Ella lite överallt, pics:
Anna & Ella
Ni är två av de finaste i världen <3
Sushi
Och vi åt sushi, mums!
H&M
Och jag hittade söta tröjor på H&M, men jag har köpförbud så jag
tittade bara
Jag
Och som ni kan se så ser jag inte ut som en mygga och passar
verkligen i rosa solglasögon
^^,
Anna bought
Och Anna köpte de här söta tröjorna med Pipen och Superwomans på.
Hippo
Söt tröja från New Yorker, be my lucky hippo ^^
Cute Bee
Och ännu en söt tröja från New Yorker
Lienes blåa skor?
Liene, var det de här skorna du ville ha? Vilken storlek har du?
Jag
Ute var det kramsnö <3
smoothie
Sen när vi kom in så drack vi smoothie, hallon och chokladglass, gott faktiskt!

Nej nu får det räcka, jag kan knappt hålla ögonen öppna längre, godnatt <3

Romme Alpin <3 Klassen = sant

Snart, snart ska jag åka! 11 februari är det upp kl 4 på morgonen och 05.30 ska jag vara vid bussen. Och sen kl 06. 00 åker bussen och jag och klassen har tre timmars rolig bussresa framför oss. Bussresan är nog det näst bästa med allt. Kl 10.00 är vi framme och pjäxorna och skidorna ska på. Sen är det backarna och vi.
Jag längtar så otroligt mycket! <3

Bild lånad från Rommes hemsida
 
Någon annan som ska på klassresa eller har varit på någon rolig klassresa som ni vill berätta om?

Sunny day

Update: Är det bara jag som inte kan skicka kommentarer?


sunny day
sunny day
sunny day
sunny day
sunny day
I almost forgot that its a round yellow thing on the sky that's lighting up my life, I have missed you sun!

Pottering on a painting with a lot of earings

Hej allihopa! Några stycken har anmält sig till Fototävlingen och det verkar vara ett par stycken som är intresserade. Om du vill vara med skicka ditt bidrag till [email protected].
 
Idag har det varit en regular Måndag, alla var ganska trötta och lite smått sura. En så där lagom bra start på veckan. Efter skolan så pluggade jag med Ella till SO-provet som är på onsdag. Vi kom på en väldigt bra idé, nämligen att spela in allt som vi skulle kunna. Undra hur trött jag kommer vara på Ellas röst imorgon ^^ Men men nog om det. Tänkte nu skriva ett litet och väldigt enkelt pyssel som jag har gjort till mina örhängen, väldigt snyggt tycker jag!
Du behöver
En ram i valfri färg (helst en stor)
En bit tyg i den färg du vill
En häftpistol
En sax
Och dina örhängen

1. Klipp till tygbiten så att den passar till baksidan av ramen.
2. Häfta fast den på baksidan, det måste bli ganska rakt.
3. Titta så att framsidan ser bra ut och att du är nöjd
4. Sätt fast dina örhängen på tyget på framsidan
5. Voilá! Så här blev mitt resultat:

örhängen

Morning smoothie

Good morning allihop! Sovit gott?
Innan jag går till skolan så tänkte jag ge er ett tips på en god smoothie jag drack här om dagen.
Ni får inget specifikt recept, jag höftade på hur mkt jag ville ha så ni får höfta ni med lite grann!
Frysta björnbär
2-3 dl apelsinjuice
En halv banan
Och lite youghurt

smoothie


Ny header och design!

Jag tänkte klippa mig idag men det blev inte av... Kan verkligen inte bestämma mig! Har tittat väldigt mycket på en frisyr från Frilla.se men det finns så mkt att välja emellan! Annars har det varit en vanlig söndag, jag har tagit det så lungt som det går och sovit länge eftersom skolan börjar imorrn och då är det upp tidigt igen...

Claudia
gelehallon
Som några kanske har märkt så har jag nu fixat lite på bloggen, en header och så bytte jag bakgrund. Headern blev lite större än vad jag hade tänkt mig men jag är nöjd. Det blev en väldigt enkel header eftersom jag inte har photoshop eller något sånt program, men jag tycker det var snyggt med en enkel header. Och bakgrunden... Jag kände bara för att byta den, men jag kommer nog byta tillbaka till samma bakgrund igen fast jag ska nog ha en annan färg.
Men nu måste jag sova, Godnatt och sov sött!
P.S Glöm inte att kolla in min fototävling!

Fototävling!

Hejsan allihopa! Nu ska jag ha en tävling på min blogg, bloggens första tävling. Alla som vill får vara med! Kraven är att du måste ha en blogg och länka till min tävling.
Ni som vill vara med och tävla:
1. Ni kommenterar det här inlägget och säger att ni vill vara med, tillsammans med en länk till din blogg där du har skrivit om min tävling och länkat till mig.
2. Skicka ditt bidrag till [email protected]
3. Du är med i tävlingen! Lycka till!

Pssst! När jag har fått bidrag till tävlingen så får man rösta på den bild man gillar bäst ^^.
Hoppas alla har förstått hur det har gått till, det känns som om jag var övertydlig men man vet aldrig.



Blomma


RSS 2.0