Roliga katter

Här har vi några roliga katter

Helgen 15-16/11-08

I Lördags åkte jag till Husby där Erika, MT och Sandra bor.  (MT och Sandra är Erikas kusiner.) Det var jätte mysigt! Vi bakade lussebullar, tittade på film och mysade. Det blev ganska sent, men jag vaknade nästan först av alla ändå. Idag så var familjen och jag på nationalmuseet , vi skulle träffa Cattis och hennes pojkvän Riccardo (från Portugal.) Vi fikade och tittade lite på konst och höll på lite i ateljén, det var jätte kul och Riccardo blev godkänd haha. MVG+ självklart :). Men tyvärr kan jag inte sätta in bilder från helgen, jag glömde mobilsladden till datan hos mamma så bilderna kmr i efterhand nästa vecka.
Kram!

Hittade lite olika julhälsningar på olika språk kolla här!
najs va? Jag känner att julen är påväg.. <3
Julafton
Pepparkaksgubbar
 

Nationalmuseét

Hallå! Idag var det inte så mkt skola, vi hade bara 20 min franska sen skulle vi gå till Nationalmuseét. På museét så berättade vår guide om gudarna och den trojanska hästen, Amor m.m. Sen skulle vi hålla på med lera, vi skulle göra nakenskulpturer (små.)  Jag älskar att hålla på med lera, men vi hade bara en halvtimme på oss eller mindre t.o.m så jag hann inte göra så mkt, men jag blev nöjd iallafall. Vi slutade ungefär halv ett så jag & Ella,Karin & Anna var kvar och käkade matsäcken och pratade och flamsade. Sen så skulle Karin,Ella & Anna hem till Sara (Ebba var där också) men jag kunde inte följa med för jag skulle till pappa och var tvungen att packa. Och här sitter jag nu och slöar i soffan och tittar på tv, men godnatt på er <3


Gympa, Barista and Karin

Hejsan! Det blev inget inlägg igår, jag var för trött. Idag gick jag till skolan, glad att träffa alla kompisarna
igen och skratta. Och alla ni (ni vet vilka ni är) som är mina kompisar, jag tror inte jag har sagt det på ett tag men
jag vill att ni ska veta, ni är bäst och jag älskar er. Och min familj, jag älskar er oändligt mkt. Och mina tre
syskon, jag är så glad att ni är ni, det kunde gått hur som helst.
I Skolan idag så hade vi Matte, Idrott, Engelska, Media & SO. Jag var inte med på gympan idag, och den här veckan är det min favorit, redskap. Jag kände mig fortfarande lite krasslig. Men jag hade kul på gympan ändå, filmade och tog massa bilder som ni ser :). Efter school så gick jag och Karin till Barista och fikade och pluggade (mest fikade och snackade..) Vi var där ett par timmar sen när Karin skulle till Nacka Strand och fixa nytt pas fick jag skjuts hem, det spöregnade. När jag kom hem så pluggade jag lite till, sen kom Cattis (syrran) till oss. Hon skulle hjälpa mig att plugga lite sen skulle hon äta middag med oss, jätte mysigt. Det blev pastasallad, mums!
Goodbasjki! <3
 
Hela AB tjejerna!
Alla tjejerna <3

Muuumsigt!
Det här åt vi på Barista, mums!

Middag
Mmm Dinner!

Måndag, förkyld...

Hade sett fram emot skolan idag, men icke då, jag fick inte gå till skolan. Jag är förkyld! Hoppas att jag blir bättre så jag kan gå till skolan igen. Till frukost åt jag honung med te och youghurt och flingor och lite Digestive kex.  Nu väntar jag på att syrran ska komma hem så att man får lite sällskap här hemma, sen tänker jag nog göra lite matte. Medans jag har varit hemma har jag spelat lite spel och kollat in andras bloggar, sen gjorde jag en egen southpark gubbe som ni ser här nedan. Fin va? Hittade den här på Kenzas blogg. Men nu ska jag vila lite, skriver ikväll igen!
Min southpark gubbe!


Lördag, Ellas tjejmiddag <3

Hejsan! Idag så var det Ellas tjejmiddag och det var jätte mysigt! Först när vi kom dit så var det presentöppning och det som hon fick av mig och Sara var, svamp/färgpennor, Om jag kunde drömma, De försvunna, sen köpte vi lite flamsgrejer, en penna som såg ut som en tjej med rödprickig klänning, sen var det något mer som jag glömde.. hehe. Lite andra grejer som Ella fick var ögonskugga, läppglans, tröja, presentkort, choklad m.m. På festen så spelade vi levande Cluedo, lagen var; Lag 1 Sara, Karin & Milla Lag 2 Jag, Anna& Ebba. Det var en kort och bra match, Lag 1 vann! Vi käkade också middag och efterrätt, Middan var fisksoppa, skitgood by the way. Efterrätten var good cheescake aktig tårta. Vi spelade lite singstar Rock Ballads också, och sen spelade vi vanlig spel(bräde) Cluedo. När jag kom hem var klockan över elva så det var inte så mkt kvar av kvällen, jag tittade på tv ett tag sen gick jag och la mig. Ha det bra!



Millan såg ut som Julia Roberts på tjejmiddagen!


Fredag på Forum, Grattis Ella!

Hejsan, jag har inte bloggat på ett tag, och jag tog bort alla mina inlägg... Jag blev bara bloggtrött och bytte blogg, men nu är jag back in bussines igen (och vi får hoppas att jag stannar här nu, hehe.) Men idag så var jag på Forum nästan hela dagen med Sara och Ebba. Jag och Sara skulle köpa presenter till Ella, (by the way, Ella fyller år idag, har du glömt att gratta henne? Ring!) Och Ella du ska bara veta att du är en underbar fantastiskt person, och jag brukar reta dig ibland (kompisretning!) Men du ska veta att jag älskar dig jätte mkt, och jag är så glad att vi är vänner, Grattis Ella! Anyway, jag och sara hittade jätte bra presenter och hoppas Ella blir glad!
men jag måste gå nu, puss <3
 

Sara äter för första gången mjukglass!!

Vi är på Barista, världens mysigaste café efter Koloni Garden
Vi är på Barista och har det jätte mysigt <3


Jag skulle smaka på Ebbas mjukglass och gélehallonet ramlade av glassen, förlåt ;P



Ebba & Sara utanför Media Market i Forum

RSS 2.0